Hvad nogle klienter siger


Chaline er fantastisk og hjalp mig med aku ved ægoplægning og har nu skønne Frida på 14 mdr

  • Tina Stenshøj


Akupunktur ved barnløshed, IVF og IUI virker, især hvis du er over de magiske 40 år, og en såkaldt ´low responder´. Kan varmt anbefale at få dig et forløb hos Chaline Hyldgaard (København), som er den ægte vare. Jeg fik hende anbefalet af en bekendt der havde opnået positiv graviditet efter besøg hos Chaline Hyldgaard, efter mange forgæves IUI forsøg. Jeg selv 43 år, og med dårlige AMH tal og en statistik der var til at græde over kom til Chaline efter 3 IUI forsøg og et forgæves IVF forsøg og ´ hey presto ´så var jeg gravid. Er ikke et sekund i tvivl om at det var forløbet hos Chaline der gjorde hele forskellen, så ´why not go all in´ som jeg tænkte, da jeg donerede de sidste penge til fertilitetsklinikken til mit sidst reagensglas forsøg, ville ønske jeg havde gjort det fra starten! Kontakt Chaline og få optimeret dit forløb op til IUI, IVF og ægoplægning, jeg var et håbløst tilfælde med dårlige tal, over 40 og flere forgæves IUI/IVF bag mig, og her sidder jeg med barn nr. 2 som er perfekt, sådan Chaline!!

  •   Anne Aaen Hall


 Jeg har i forbindelse med min graviditet fået modnings akupunktur for at lette fødslen. Jeg fødte på under 4 timer. Udover effekten af behandlingen (som jeg var rigtig tilfreds med) så er Chaline et dejligt, empatisk og yderst kompetent menneske og behandler, som kunne rumme mig og mine hormoner og som kan sit håndværk 

 Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og vil til hver en tid opsøge hende igen.

  • Christina Henriques Hannibal


Fik akupunktur i min graviditet, og kan varmt anbefale Chaline. Hun er top professionel, som ved hvad hun laver, og ikke mindst super sød.

  • Sara Langevang 


Har været til akupunkturbehandling hos Chaline 2 gange nu. Det er uden tvivl fantastisk.

Jeg er gravid i 38 uge og har svær bækkenløsning. Har i 10 dage måtte kravle rundt og er på krykker.

Efter 2 behandlinger er det muligt for mig at bevæge mig rundt uden krykker♥

Stemningen på stedet er fantastisk. Indretningen er rå og passer fantastisk til stedet. Man føler sig meget velkommen og det virker til at både ansatte og bruger af stedet har det godt. De er ikke blege for at give en et smil med på vejen.

  • Fie Ljunggren